Prijzen

 

 

Particulier/ Kinder/ en familiefeesten 

 

Clown Kim of personages kan schminken, ballonnenvouwen, glittertattoo’s plaatsen en ze heeft een mini disco. Welke activiteiten mogelijk zijn is afhankelijk van hoeveel kinderen er aanwezig zijn en hoelang u haar wil boeken. De tijd en aantal kinderen bepaalt ook welke activiteiten mogelijk zijn. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kosten zijn vanaf €150,-* per uur, tijd tussen 08.00 tot 19.00 uur. Excl reiskosten en evt parkeerkosten. Kosten Na 19.00 uur zijn en feestdagen €180,-* per uur. Excl reiskosten en evt parkeerkosten.                                                                                      

Als extra kunnen wij een speciale ballonfiguur van tevoren maken voor de jarige (tafelmodel). U mag zelf een dier of figuur kiezen. Kosten voor een speciale ballonnen figuur zijn vanaf €20,-.

Het is ook mogelijk prinsessen en karakters samen te boeken.

*Bij een kinderfeest van 1 uur raad ik aan om max 8 kinderen! ze krijgen dan allemaal een mooie ballonfiguur, glittertattoo en ik neem de mini disco mee. 

 

Zakelijk


Voor zakelijke feesten, opening, winkelcentrums, open dagen, scholen, en evenementen wordt een zakelijk tarief gehanteerd.

Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.  

Contact formulier 


Ballondecoraties

Ballonnenbogen vanaf € 110,-
Ballon pilaren vanaf € 45.-
Ballonnen bloem per stuk € 9,-
     
Ballonnentraktaties (excl. snoep, chips of bellenblaas) vanaf Per stuk € 2,50
  • Voor XL ballonnen, folie ballonnen of andere speciale (bedrukte) ballonnen gelden prijzen op aanvraag. 

U ziet een aantal mogelijkheden, maar een ballondecoratie is veelal maatwerk, aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken met ons.

Prijzen zijn exclusief bezorg kosten*.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Vanaf een besteding van €50,- rekenen wij in Spijkenisse geen bezorgkosten.

Wij leveren ballondecoraties in goede staat af. Na aflevering bent u zelf verantwoordelijk voor de staat van de ballonnen. Wij zijn niet verantwoordelijk bij schade door vandalisme of (weer)omstandigheden. LET OP! Dit houdt in dat de ballonnen niet in de volle zon, regen en wind kunnen staan.

 

UW IDEE + ONZE CREATIVITEIT = UW IDEALE BALLONDECORATIE