Prijzen

Clown Kim

Clown Kim kan schminken, ballonnenvouwen, glittertattoo’s plaatsen en ze heeft een mini disco. Welke activiteiten mogelijk zijn is afhankelijk van hoeveel kinderen er aanwezig zijn en hoelang u haar wil boeken. De tijd en aantal kinderen bepaalt ook welke activiteiten mogelijk zijn. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten zijn vanaf €110,-* per uur, tijd tussen 08.00 tot 19.00 uur                                                                                                             Kosten Na 19.00 uur zijn €150,-* per uur.

Als extra kunnen wij een speciale ballonfiguur van tevoren maken voor de jarige (tafelmodel). U mag zelf een dier of figuur kiezen. Kosten voor een speciale ballonnen figuur zijn vanaf €15,-.

Personages

  • Een prinses of karakter naar keuze die kan schminken, ballonnenvouwen, glittertattoo’s plaats en danst kost vanaf €110,-* per uur, (tijd tussen 08.00 tot 19.00 uur).Kosten Na 19.00 uur zijn €150,-* per uur. Het ligt eraan hoeveel kinderen er aanwezig zijn en hoelang u haar wilt boeken en wat ze allemaal met de kinderen kan doen.
  • Het is ook mogelijk prinsessen en karakters samen te boeken.

Om elke feest onvergetelijk en uniek te maken. Zullen wij er alles aan doen om samen met u er een topfeest ervan te maken. Informeer naar de mogelijkheden en geef ons aan wat uw wensen zijn. Wij zullen geheel vrijblijvend een passende offerte maken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en eventueel parkeerkosten.


Voordeur/kort bezoek 

  • Ballon voor de jarige of degene die in het zonnetje word gezet.
  • Foto moment.
  • Muziek.
  • Personage naar keuze.

Kosten voor een voordeur bezoek is er vanaf €50,- excl BTW en reiskosten*.

Tijdsduur ongeveer 10 minuten.

*Prijswijzigingen voorbehouden


Ballondecoraties

Ballonnenbogen vanaf € 110,-
Ballon pilaren vanaf € 45.-
Ballonnen bloem per stuk € 9,-
     
Ballonnentraktaties (excl. snoep, chips of bellenblaas) vanaf Per stuk € 2,50
  • Voor XL ballonnen, folie ballonnen of andere speciale (bedrukte) ballonnen gelden prijzen op aanvraag. 

U ziet een aantal mogelijkheden, maar een ballondecoratie is veelal maatwerk, aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken met ons.

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorg kosten*.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Vanaf een besteding van €50,- rekenen wij in Spijkenisse geen bezorgkosten.

Wij leveren ballondecoraties in goede staat af. Na aflevering bent u zelf verantwoordelijk voor de staat van de ballonnen. Wij zijn niet verantwoordelijk bij schade door vandalisme of (weer)omstandigheden. LET OP! Dit houdt in dat de ballonnen niet in de volle zon, regen en wind kunnen staan.

 

UW IDEE + ONZE CREATIVITEIT = UW IDEALE BALLONDECORATIE