Clown Kim

Hoi,

Ik ben Clown Kim.

Doormiddel van ballonnen vouwen, glittertattoos plaatsen en schminken maakt Clown Kim er een feestje van bij u op locatie.
Ik maak iedere bijzondere gelegenheid nog specialer met een heleboel ballonnen, zowel kids als volwassenen tovert Clown Kim een glimlach op het gezicht.

– Ballonnen vouwen is mijn specialiteit. Ik maak zonder moeite voor iedereen een speciaal ballonfiguur. Het is niet de standaard tekkel en zwaard. Maar een mooie kikker, giraffe, olifant, lieverheerstbeestje, aap, hond, poes, pinguin en konijn maak ik zo in een hand omdraai.

– Schminken kan clown Kim heel erg goed. Binnen de kortste keren tovert Clown Kim de kinderen om in de mooiste vlinders, tijgers, Elsa, Superman en nog velen andere bekende tv- en filmfiguren!

– Glittertattoo’s zijn helemaal hip voor jong en oud. deze blijven ongeveer 5 dagen zitten. U heeft de keuze uit heel veel sjablonen, zowel voor jongens als voor meisjes.

– Mini disco, met mijn mini disco met disco licht kunnen we gezellig dansen op de leukste liedjes van kinderen  en voor kinderen, tjoe tjoe wa,  pinguin dans en nog veel meer.